Lourdesbedevaart vanuit parochie Emmanuel

Deze bedevaart is voor de hele Emmanuelparochie en is van maandag 2 okt. tot en met zaterdag 7 okt. De organisatie van de bedevaart wordt gedaan vanuit de geloofsgemeenschappen Ommen, Hoonhorst en Dalfsen. Zoals u al heeft kunnen lezen in de parochiebladen, folders op de locaties en op de websites van de geloofsgemeenschappen is de reis per vliegtuig vanaf Airport Maastricht Aachen en ook pelgrims met zorg kunnen aan deze bedevaart deelnemen dat betekend dat in ons hotel ook kamers zijn met extra voorzieningen en dat u hulpmiddelen kunt lenen in Lourdes van de VNB, kosteloos. Veel meer op de infoavond.

Het reisnummer is: LO1774, reissom is : € 899,- en 1-pers.kamer toeslag is €150,-. Daarom bent u uitgenodigd, alle belangstellenden die het nog overwegen en diegene die zich al hebben aangemeld voor een informatieavond die wordt gehouden

op:                                       Woensdag 28 juni om 19.30 u.

parochiehuis naast de H. Brigittakerk in Ommen

Op deze info bijeenkomst wordt stilgestaan bij wat is het ‘op bedevaart gaan’.  U ontvangt praktische informatie, o.a. over het reizen naar Airport Maastricht Aachen, het verblijf in Lourdes, het programma en u maakt kennis met medepelgrims en belangstellenden. Voor deze bedevaart gaat pastoor H. Hermens als hotelpastor en mv. Hermien Schoorlemmer mee als hotel leider.

We hopen velen van u te kunnen begroeten op deze Lourdesavond.

 

Een Lourdesgroet van Ciska Derks en Gerard Hollak, contactpersoon.

 

Copyright © 2016. Willibrordus Vilsteren