Agenda

Agenda

Deurcollecte MIVA  6 september 2020

Deurcollecte voor MIVA is op zondag 6 september 2020.

Deze actie is voor de medische zorg in Bangladesh voor Rohingya Vluchtelingen. Juist in deze tijd zijn we ons bewust van de situatie in de wereld, dichtbij maar ook verder weg. Over de hele wereld wordt MIVA ambulances ingezet om corona te bestrijden. De meeste kwetsbare mensen worden het hardst getroffen in Nederland maar zeker ook in ontwikkelings landen. Via de parochies wil MIVA graag aandacht voor het bereikbaar maken van medisch zorg in Bangladesch. En daarvoor namelijk voor de miljoenen vluchtelingen op de grens van Myanmar en Bangladesh. Centraal staat het werk van pionier Anwar, zie zijn leven in het teken zet van het welzijn van deze mensen. Hopelijk wordt deze actie ondanks de moeilijke tijd van coronavirus, toch een goede opbrengst voor deze kwetsbare mensen en het bijzondere werk van pionier Anwar.

Bedankt voor uw gaven.

Deurcollecte is op zondag 6 september na de dienst van 11.00 uur.

 Kledingaktie voor Mensen in Nood

Zaterdag 26 september wordt er de najaars kledingaktie gehouden.

Zoals nu de coronamaatregelen zijn, moet dat bij ‘de Hooiberg’ geen probleem zijn met het inleveren van kleding en schoeisel.

Dat gaat naar mensen in Ethiopië. U kunt uw kleding in gesloten plastic zakken inleveren van 8.30 – 10.30 u. op zaterdag 26 sept.

Bij voorbaat hartelijk dank

Namens M.O.V.

Bedevaarten naar Banneux afgelast

Vanwege het coronavirus zijn de bedevaarten naar Banneux afgelast, zowel de tweedaagse (zaterdag 5 tot en met zondag 6 september) als de vijfdaagse (vrijdag 9 oktober tot en met dinsdag 13 oktober).

Met vriendelijke groeten,

Miranda Temmink

Copyright © 2016. Willibrordus Vilsteren